Dry-aged ribeye black Aberdeen Angus                                                                              32,50

Amerikaans ras dat enorm veel vrije rondloop kent, eet voornamelijk wat de natuur hem geeft zoals
diverse grassoorten en diverse wilde kruiden, heeft de eigenschap om nogal vet te staan, waardoor
dit vlees enorm sappig is. Is een WET-AGED

Filet mignon Franse Limousin                                                                                              28,50

Entrecote Franse Limousin                                                                                                   28,50

Vlamingen zijn Bourgondieërs. Zeker als het op een mooi stuk vlees aankomt. Limousin-vlees staat
bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid.
Het vet smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor een unieke smaaksensatie.

 

Bij deze vleesgerechten zijn inbegrepen kropsla/rauwkost /saus naar keuze/natuur jus/

peperroom/champignonroom/gebakken champignons/Béarnaise/frietjes of kroketjes

 

Steak natuur                                                                                                                          17,50

Steak peperroomsaus / champignonroomsaus / gebakken champignons                19,00

Kippenfilet met champignonsaus                                                                                      17,50

Kippenfilet met pepersaus                                                                                                  17,50

 

Eén tafel = één rekening a.u.b.!

Alles wordt vers bereid, geef ons graag daarvoor dan ook voldoende tijd !

Vraag naar onze suggesties

Smooth and Tasty